prvi potop novog mandatara / Novi premijer postao sprdnja: društvene mreže ismijavaju Oreškovića zbog lošeg hrvatskog!

Image
Foto: Facebook (Di su pare?)

Oreškovićeva izjava "Ovdje smo svi da služimo hrvatskim građevinama" na Pantovčaku, nakon što mu je predsjednica povjerila mandat za sastav nove vlade, pokazala se kao nikad plodnije tlo za ismijavanje

23.12.2015.
21:37
Facebook (Di su pare?)
VOYO logo

Dežurni komentatori s društvenih mreža jedva su dočekali informaciju tko je novi mandatar hrvatske vlade, a samim time, Tihomir Orešković je postao novi predmet sprdnje. U prilog mu ne ide i činjenica da malo tko zna za njega, osim u uskim poslovnim krugovima, a ni to što je 'famozne' 1991. godine nije bio u Hrvatskoj već živio u Kanadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oreškovićeva izjava "Ovdje smo svi da služimo hrvatskim građevinama" na Pantovčaku, nakon što mu je predsjednica povjerila mandat za sastav nove vlade, pokazala se kao nikad plodnije tlo za ismijavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je jedina zemlja u kojoj premijeru treba prevoditelj. S hrvatskog na engleski jezik", "Hrvati bijesni jer se govor novog premijera emitirao bez titlova", "najtraženiji pojam 2015: tko je Tihomir Orešković", samo su neki od komentara kojima je ekipa na društvenim mrežama potopila novog premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo