PONOVNO ŠIRENJE / 'Novi' izgled Cvjetnog trga: Horvatinčić postavio terasu između ulaza u Centar Cvjetni i Saborne crkve Preobraženja Gospodnjeg

Image

Nezadovoljni građani smatraju kako će novi stolovi s više od 70 sjedećih mjesta u toplijim mjesecima otežati kretanje Cvjetnim trgom

7.2.2017.
11:48
VOYO logo

Na Cvjetnom trgu niknula je još jedna terasa kafića My Way koji je u vlasništvu Tomislava Hovatinčića, piše Jutarnji list. Nova terasa postavljena je između ulaza u Centar Cvjetni i Saborne crkve Preobraženja Gospodnjeg, odnosno ispred samog ulaza u H&M.

Terasu čine stolovi i stolci, a za sada nema podne podloge i suncobrana, no kako doznaje Jutarnji, to je u planu s obzirom da će se terasa postaviti trajno. Nezadovoljni građani smatraju kako će novi stolovi s više od 70 sjedećih mjesta u toplijim mjesecima otežati kretanje Cvjetnim trgom. Unatoč negodovanju građana, zasada nije najavljen prosvjed protiv proširenaj terase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročelnik Gradskog ureda Dinki Bilić rekao je kako Hoto centar ima sve potrebne dozvole za postavljanje terase. "Tvrtki Hoto Cvjetni d.o.o. , Trg Petra Preradovića 6 izdano je rješenje za postavljanje otvorene terase na javnu površinu u Zagrebu, Trg Petra Preradovića - Ulica Sv. Preobraženja od 01.01. 2017.", istaknuo je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo