'Nefunkcionalan grad' / Novi incident u Zadru! Gradonačelniku bojom zalili dva automobila, a SDP-ovce dočekala poruka

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Osim što su gradonačelniku Branku Dukiću (HDZ) zalili dva automobila, ispred stranačkih prostorija netko je ostavio transparent s natpisom 'nisu kemikalije nego fekalije'

21.2.2024.
14:52
Sime Zelic/PIXSELL
VOYO logo

Zadarskom gradonačelniku Branku Dukiću (HDZ) nepoznati počinitelj bojom je zalio dva automobila. Jedan je njegov osobni, dok je drugi u vlasništvu Grada Zadra. Kako piše Večernji list, policija je dojavu dobila u srijedu u 9 sati.

U otprilike istro vrijeme stigla je i prijava iz zadarskog SDP-a. Ispred njihovih stranačkih prostorija netko je ostavio transparent s natpisom "nisu kemikalije nego fekalije". Gradski vijećnik i predsjednik zadarskog SDP-a Daniel Radeta potvrdio je da je policiji prijavio novi incident. Podsjetimo, Radetu je prije pet dana tekućinom zalio maskirani muškarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da su nam grad i država u potpunosti institucionalno nefunkcionalni potvrđuje i ovaj zadnji, deveti u nizu napada, u zadnja dva mjeseca. Prošlo je pet dana, a ja još nisam imao priliku dati službenu izjavu niti me itko zvao iz policije. S obzirom na to da mi se sve ovo događa zbog javnog djelovanja, osjećam se dužnim javno reagirati zbog svih propusta koji su napravili, oni, koji bi trebali provoditi i braniti zakon. U dopisu koji ću danas proslijediti glasnogovorniku suda, ravnateljstvu policije, Oboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost i Državnom odvjetništvu RH, navest ću 14 propusta policije samo u ovom zadnjem slučaju kada mi je prišla nepoznata osoba u sred bijela dana i u lice sasula pet litara kemikalija", rekao je Daniel Radeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Milanović opet napao Plenkovića. 'Problem je u njemu i njegovim patuljcima'. Komentirao i Severinin slučaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo