POVRATAK STAROM HOLLYWOODU / Novi film Woodyja Allena otvara jedan od najslavnijih svjetskih festivala

Image
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

Allen se u 49. filmu vraća starom Hollywoodu i donosi priču o mladiću koji u 'grad snova' dolazi kako bi se zaposlio u filmskoj industriji, ondje se zaljubljuje i postaje dio živahne društvene scene

29.3.2016.
17:48
Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

"Cafe Society", novi film Woodyja Allena, 11. će svibnja otvoriti znameniti festival u Cannesu, na kojem će se prikazati izvan konkurencije.

Slavnom redatelju i glumcu, koji neumorno stvara i u 81. godini, ovo će biti treći put da otvara taj festival - 2002. ga je otvorio "Holivudskim svršetkom", a 2011. filmom "Ponoć u Parizu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Allen se u 49. filmu vraća starom Hollywoodu i donosi priču o mladiću koji u 'grad snova' dolazi kako bi se zaposlio u filmskoj industriji, ondje se zaljubljuje i postaje dio živahne društvene scene.

U glavnim ulogama su dvije zvijezde nove holivudske generacije, Kristen Stewart i Jesse Eisenberg, a glume još Blake Lively, Parker Posey i Steve Carell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Festival će trajati do 22. svibnja, a žirijem će predsjedati australski redatelj, scenarist i producent George Miller, čiji je film "Pobješnjeli Max: Divlja cesta" projekcijom izvan konkurencije prošlog svibnja u Cannesu počeo svoj fantastični pohod po kinima diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo