NOVI DETALJI OKRŠAJA ZAMJENICE RAVNATELJICE I DJELATNICE U KBC-U: / 'Ta je žena sa svima u svađi, svaki dan urla na ljude i kaže da joj nitko ništa ne može'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U jutrošnjem je okršaju u KBC-u Sestre milosrdnice zamjenica ravnatelja bolnice izvrijeđala, udarila te ogrebala voditeljicu Odjela nabave medicinskih proizvoda te ju potom, govore izvori,

18.12.2019.
16:44
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Sukob između zamjenice ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Dijane Zadravec i voditeljice Odjela nabave medicinskih proizvoda Mije Primorac koji se jutros dogodio u jednom od ureda uprave, prerastao je i u fizički obračun. Zaposlenici bolnice potvrdili su da je došlo do obračuna te dodali kako ih to i ne čudi, jer je Zadravec i inače, kažu, arogantna i prgava.

"Zamjenica Zadravec svakodnevno viče i urla na ljude, i svi s njom imaju problema. Najviše ih ima ravnatelj, jer ona pretendira na njegovo radno mjesto. Ta je žena sa svima u svađi, a uvijek ističe kako joj nitko ništa ne može jer ima političko zaleđe", govore izvori iz bolnice za 24sata dodajući kako njen izgled nije u skladu s njenim karakterom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OBRAČUN U VINOGRADSKOJ BOLNICI U ZAGREBU: /

Potukle se zamjenica ravnatelja i jedna djelatnica? Intervenirala i policija

Image
OBRAČUN U VINOGRADSKOJ BOLNICI U ZAGREBU: /

Potukle se zamjenica ravnatelja i jedna djelatnica? Intervenirala i policija

Mobing i stiskanje ruke

Zbog okršaja je morala intervenirati i policija, koja još uvijek utvrđuje okolnosti incidenta, a ravnatelj bolnice Mario Zovak i dalje ne želi ništa komentirati. Primorac je, doznaje Jutarnji, navela kako ju je nakon psihičkog zlostavljanja Zadravec stisnula za ruku i ogrebala. Svađa je kulminirala zbog jednog projekta, za koji je zamjenica ravnatelja imala svoje planove.

"Mia Primorac je radila na EU projektu (edukacija za kupnju magneta 3 Tesla) koji je dobila Zadravec te je izvijestila Dijanu Zadravec da moraju poništiti dio natječaja. Ona je danima već vrijeđala Miju Primorac da ništa ne zna, da je nesposobna i jutros je sve kulminiralo fizičkim napadom. Bilo je nekoliko svjedoka koji su sve vidjeli. Dijana Zadravec uletjela je na sastanak i derala se na Miju te ju vrijeđala, a potom je Mia izvadila mobitel i u tom trenu ju je Dijana opalila svom snagom po ruci i viknula 'nećeš ti mene snimati'. Mia joj je automatski uzvratila i udarila je po nadlaktici. Tad je nastala tuča i Mia je zadobila ogrebotine po ruci jer ju je Dijana izgrebala", doznaje Index od izvora iz bolnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potencijalna ministrica zdravstva

Okupljeni svjedoci na tom sastanku su ih uspjeli razdvojiti, a Primorac je, doznaje se, završila kod psihijatra. Zadravec je pak nastavila obračun te kasnije otišla na pregled kako bi joj se utvrdile ozljede. Ona, navodno, nije prva na koju se Zadravec obrušila.

"Miju je izbacila iz sobe i počela urlati da će joj dati otkaz, bacala je stolice, a svim okupljenim svjedocima je rekla ako neće svjedočiti u njenu korist, da će ih sve srediti. Mia se nakon toga sva nekontrolirano tresla i otišla je na hitnu te je završila kod psihijatra. U smrtnom strahu je od Dijane. Doživjela je veliki psihički stres i zvala je policiju koja je došla. To je sve kulminiralo nakon što ju je Dijana Zadravec danima mobingirala. Pa nama je otišlo devet radiologa otkako je Dijana Zadravec postala šefica, svi su otišli zbog nje", rekli su nam izvori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijana Zadravec bila je relativno nepoznata do prošlih parlamentarnih izbora kada je bila spominjana kao nova ministrica zdravstva. Ipak, po broju osvojenih preferencijalnih glasova bila je pretposljednja od svih HDZ-ovaca. Navodno je miljenica premijera Andreja Plenkovića te je nakon izbora dobila mjesto zamjenice ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice. Po struci je radiologinja s užom specijalizacijom neuroradiologije.

Bila na listi HDZ-a

Dijana Zadravec spominjala se prije tri godine kao potencijalna ministrica zdrastva, nazivali su je novom mladom uzadnicom HDZ-a i slovila je kao miljenica premijera Plenkovića, piše 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na izborima 2016. bila je na listi u 1. izbornoj jedinici, a nositelj je bio sam Plenkoviće. Od ukupno 62.310 preferencijalnih glasova, dobla je njih 284 (0.45 posto).

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo