Pročelnik pronađen mrtav / Novi detalji o tragediji u Virovitici: 'Čudno je da nitko iz gradske uprave nije rekao ništa na sprovodu'

Pročelnik je pronađen u u ponedjeljak, nakon što je ujutro razriješen, a Kirin podnio prijavu zbog pronevjere

4.6.2019.
19:15
VOYO logo

U Virovitici je pronađen mrtav mladi pročelnik odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice Siniša Palm, isti dan kada je kaznenu prijavu za počinjenje kaznenog djela na štetu Grada podnio gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Pročelnik je pronađen u šumi u ponedjeljak, nakon što je ujutro razriješen, a gradonačelnik Ivica Kirin policiji podnio prijavu zbog pronevjere teške čak 17 milijuna kuna. Policija je potvrdila da je zaprimila prijavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokantan slučaj u Virovitici prati RTL-ov reporter Ivan Žada

VEZANA VIJEST

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gradonačelnik Kirin danas ne priča ništa, nestao je. Viđen je kratko u pozadini na današnjem sprovodu. Čudno je da nitko iz gradske uprave na sprovodu nije rekao ništa, što je inače običaj. Tu se ipak radi o najvažnijem čovjeku iza Ivice Kirina", rekao je Žada za RTL Danas.

"Sve je malo čudno. Ujutro u devet sati u petak Palm je bio na sastanku, izjurio je van rekao da tajnici da odlazi, došao je kući, javio se majci, rekao da odlazi obaviti nešto u grad, sjeo je u auto i nakon pola sata mobiteli su bili isključeni. Policija je dva dana čekala da bi pokrenula istragu, što jest zakonski rok, no gradonačelnik Kirin ranije je znao i dizati helikopter da bi se neki ljudi spasili. Tijelo je nađeno u šumi uz rijeku Dravu. U ponedjeljak u devet sati opet je bio atipičan sastanak u gradu na kojem je Palm razriješen svih dužnosti. Sat kasnije Kirin je podnio kaznenu i obavijestio Uskok. Palmov auto pronađen je oko 11 sati, a tijelo nešto prije 13 sati", ispričao je Žada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani Palma opisuju ga kao dobrog, plahog mladića koji je tražio potpis za svaki zarez. Nitko zapravo ne može vjerovati što se dogodilo, to će morati na kraju istražiti policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo