kod vukovara / Novi detalji incidenta: Identificirani napadači, ide se i u provjeru policajaca koji su sve samo 'gledali'

Image
Foto: Screenshot Portal Novosti
Image
Foto: Screenshot Portal Novosti

Na snimci se vidi kako četvorica muškaraca izlaze iz automobila vukovarskih registracija, viču i nasrću rukama i nogama na automobil somborske registracije. Vidljivo je i da auto prolazi pored jednog policijskog automobila, a u trenu dok se događa incident, dolazi i policijska marica

22.11.2023.
8:47
Screenshot Portal Novosti
VOYO logo

U javnost je jučer odjeknula snimka na kojoj se vidi kako skupina mladića zaustavlja auto i napada automobil ispred njih.

Kako je prvi izvijestio portal Novosti koji je snimku i objavio, protekle subote u Vukovaru dok se održavala Kolona sjećanja, došlo je do incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime napadnuti su srpski studenti koji su se vozili u automobilu pokraj Nuštra, male općine u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Image
u njemu bili studenti /

VIDEO Kod Vukovara prije Kolone sjećanja napali ljude iz automobila srpskih tablica. Policija nije reagirala?

Na snimci se vidi kako četvorica muškaraca izlaze iz automobila vukovarskih registracija, viču i nasrću rukama i nogama na automobil somborske registracije. Vidljivo je i da auto prolazi pored jednog policijskog automobila, a u trenu dok se događa incident, dolazi i policijska marica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, napadači su neposredno nakon samog incidenta ušli natrag u auto i nastavili vožnju u suprotnom smjeru.

Stoga smo PU vukovarsko-srijemskoj poslali upit oko cijele ove situacije. Iako su se jučer službeno oglasili i rekli kako provode utvrđivanje svih činjenica u vezi napada, otkrili su nam nešto više detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažu da se provodi kriminalističko istraživanje zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te protiv vozača vozila zbog prekršaja iz članka 12. st. 4. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

"Napominjemo da je utvrđen identitet osoba sa snimke koje se dovode u vezu s navedenim protupravnim ponašanjem, dok je kriminalističko istraživanje vezano za oštećenje vozila inozemnih registarskih oznaka u tijeku. Također, izvršit će se provjere u vezi s postupanjem policijskih službenika", poručili su za Danas.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: VIDEO Ovo su lica muškaraca koji su u Koloni sjećanja vikali 'Za dom spremni': Policija sve istražuje

Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo