ISPUNJENA SLAVLJENIČKA GODINA / Novi album Simple Mindsa

Image

U svibnju izlazi zbirka najžešćih pjesama u dosadašnjem opusu vremešnog škotskog benda.

16.2.2009.
12:06
VOYO logo

Godina kojom obilježavaju tri desetljeća na sceni slavnim pop-rock Škotima bit će jedna od najproduktivnijih u karijeri - uz  spektakularan koncert kojeg će u lipnju održati u dvorcu u Edinburghu, upravo su za svibanj najavili i novi album.              

"Graffiti Soul" stiže 25. svibnja i, kako kaže frontmen Jim Kerr, sadrži  neke od najžešćih pjesama njihovog  dosadašnjeg opusa. Materijal je pisan i sniman u Rimu, Antwerpenu, Glasgowu i na Siciliji.  "Stilski, to je klasičan rock'n'roll album kakve smo radili još prije Smiple Mindsa. Vjerujte mi, niste očekivali da je u nama ostalo još toliko energije", zagonetno opisuje Jim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo već pisali, Simple Mindsi će u srpnju odsvirati kompletan "New Gold Dream", vjerojatno najbolji i u svakom slučaju najznačajniji svoj album u spomenutom dvorcu, a čitav nastup bit će snimljen i objavljen na DVD-u nazvanom "30 Years Live".

Po izlasku "Graffiti Soula" počinje i promotivna turneja čije posljednje detalje upravo dogovaraju, a možda će u sklopu iste i po treći put posjetiti Zagreb.                                   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo