više žrtava nego lani / Nove policijske akcije zbog crne statistike: Do 20. rujna u prometnim nesrećama poginule 234 osobe!

Vožnja pod utjecajem alkohola, nepropisna i neprimjerena brzina, naleti na pješake i bicikliste - najčešći su razlozi stradavanja

22.9.2018.
19:28
VOYO logo

Zabrinjavajuća je policijska statistika zbog koje su najavljuju nove akcije! Do 20. rujna u prometnim nesrećama poginule su 234 osobe, tri više nego na isti dan prošle godine.

Vožnja pod utjecajem alkohola, nepropisna i neprimjerena brzina, naleti na pješake i bicikliste - najčešći su razlozi stradavanja, utvrđeno je analizom podataka o nesrećama sa poginulima za prvih osam mjeseci 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daleko je to od zacrtanih ciljeva iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa. Stoga protiv negativnih trendova policija će do kraja ove godine, a posebice vikendom biti u pojačanim kontrolama.

Prema najtežim prekršiteljima neće imati milosti. Iskoristit će sve zakonske mogućnosti - od zadržavanja do otrežnjenja do uhićenja i provođenja na sud radi provođenja žurnog prekršajnog postupka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo