NOVA RUNDA OKRŠAJA /

Kerum uzvratio udarac Ivoševiću: 'Imali ste teško traumatično djetinjstvo. Rasli ste sa kompleksom'

Image
Foto: Zvonimir Barisin/Ivana Ivanovic/PIXSELL

Bivši gradonačelnik i zamjenik sadašnjeg gradonačelnika Splita nabacuju se ciframa

11.10.2024.
9:22
Zvonimir Barisin/Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je nekadašnji splitski gradonačelnik Željko Kerum u medijima pitao "zna li Puljak uopće koliko je 20 milijuna eura", zamjenik splitskog gradonačelnik Bojan Ivošević na Facebooku je jučer objavio "Kerume to ti je 11 puta manje nego je tvrtka Kerum d.o.o. prijavila dugovanja u stelajnom postupku".

Kerum nije ostao dužan nego je objavio poduži post i ušao u drugu rundu fajta napisavši da je Ivošević "imao teško traumatično iskustvo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovu objavu donosimo u cijelosti:

"Odgovor Ivoševiću: Ivoševiću prvo ja nisam za vas "ti" drugo vi i ja smo u sudskom sporu i to bi trebali poštivat. Spominjete firmu Kerum koja je dvadeset godina bila prva u Dalmaciji a treća u Hrvatskoj u trgovačkoj branši. Iznimno sam ponosan na firmu Kerum. Nažalost ušao sam u politiku. Politika i bijednici slični Vama su utjecali da unište firmu. Iznosi koje vi spominjete su veliki i stečajna masa je velika. Sve je na sudu, proces ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vama ću još napomenuti da je Kerum pomagao i donirao ogromna sredstva bolesnima, bolnici, sportu, kulturi itd. Naravno Vi to ne možete shvatiti jer ste došli gladni u grad. Potjerali ste gradskog vozača i ušli u pasata jer ste ga bili željni. Da zaključimo, u Keruma su vrijedni i stručni radnici vozili pasate, zahvaljujući svom radu i živili u svom stanu a ne gradskom. Što se tiče moga stava prema Vama donekle Vas razumin. Imali ste teško traumatično djetinjstvo. Rasli ste sa kompleksom tko ste i što ste. Pitali ste se na koju ćete stranu. Išli ste od ekstremne desnice do ekstremne ljevice i postali bolesni ekstrem, od kojeg se može svašta ružno očekivati, a samo ne ljudskost i dobrota".

POGLEDAJTE VIDEO Vješala odlaze u povijest, kreće preuređenje splitskog dnevnog boravka: Kako će riva izgledati nakon 'face liftinga'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
PFL
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo