pogledajte trailer / Nova jeziva ekranizacija romana autorice hita 'Gone Girl'

Image
Foto: YouTube screenshot

Objavljen tri godine prije Gone Girl, Dark Places je još jeziviji od svoje nasljednice. Glavnu ulogu je dobila Charlize Theron, a uz nju u filmu glume i Christina Hendricks, Nicholas Hoult i Chloe Grace Moretz

6.3.2015.
12:17
YouTube screenshot
VOYO logo

U listopadu prošle godine David Fincher ekranizirao je roman autorice Gillian Flynn i postigao veliki uspjeh. Film Gone Girl je zaradio 360 milijuna dolara, pokupio brojne pozitivne kritike i osigurao glavnoj glumici Rosamund Pike nominaciju za Oscara.

Sada će francuski redatelj Gilles Paquet-Brenner pokušati nadmašiti ovaj uspjeh, adaptirajući još jedan, raniji, roman američke spisateljice, Dark Places.

Objavljen tri godine prije Gone Girl, Dark Places je još jeziviji od svoje nasljednice. Glavnu ulogu je dobila Charlize Theron koja glumi Libby Day, jedinu članicu svoje obitelji koja je preživjela masakr u Kanzasu kada je bila dijete. Desetljećima kasnije, Day odlučuje istražiti ovaj stravičan događaj i otkriva kako se ono što se dogodilo taj dan uvelike razlikuje od onoga što ona misli.

Osim Theron, u filmu glume i Christina Hendricks, Nicholas Hoult i Chloe Grace Moretz. Film će se sljedeći tjedan početi prikazivati u Francuskoj, ali još nije poznat datum izlaska drugdje u svijetu.

U video prilogu pogledajte trailer za ovaj mračni triler!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo