Vječita tema - ljubav / Nova hrvatska pop senzacija! Imamo li božićni hit?

Image
Foto: Frano Ožbolt/Facebook stranica benda

Iako su netom sastavljen bend, zamjenjuju to iskustvom članova koji već godinama kale svoj zanat na pozornicama Hrvatske, Europe i SAD-a te se mogu pohvaliti stotinama odrađenih koncerata u svojim dosadašnjim karijerama.

23.11.2013.
15:30
Frano Ožbolt/Facebook stranica benda
VOYO logo

Lines and Colours novoosnovani je pop rock sastav iz Hrvatske, točnije iz Varaždina i Zagreba. Čine ga Filip Jungić, Lovro Habek, Igor Kranjec i Saša Maček.

Iako su netom sastavljen bend, zamjenjuju to iskustvom članova koji već godinama kale svoj zanat na pozornicama Hrvatske, Europe i SAD-a, te se mogu pohvaliti stotinama odrađenih koncerata u svojim dosadašnjim karijerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na taj način skupili su svo potrebno znanje i iskustvo kako bi domaćoj i stranoj publici na najbolji način predstavili svoju inačicu modernog pop rock benda 21. stoljeća.

25.studenog im je premijerno pušten prvi singl "Beautiful Addiction", koji su napravili u suradnji sa Seanom i Alexom Silvermanom, članovima poznatog američkog benda "This century". Mix i mastering potpisuje još jedno zvučno ime na US sceni, Colby Wedgeworth, poznat po radu s velikanima "Taking back sunday", te širokom plejadom indie rock bendova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izlaska singla, planira se i snimanje spota u prosincu za istoimenu pjesmu te snimanje božićnog iznenađenja, a u samo nekoliko sati nakon što je izašla, pjesma je preslušana preko više od 1000 puta, a u dva dana skupial je preko 3.800 pogleda.

"Beautiful Addiction" govori o vječitoj temi – ljubavi; osjećajima koje smo jednom imali te izgubili te na samom kraju o nepobjedivosti istinske ljubavi koja pronalazi put kroz sve nedaće i prepreke koje život stavi pred nju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovdje možete vidjeti i njihov službeni "lyric" video koji je napravio mladi producent Luka Sepčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo