USKOK U AKCIJI /

Traju uhićenja u Slavonskom Brodu zbog sumnje na organizirani kriminal!

Image
Foto: Matija Habljak/pixsell/Ilustracija

U Uskoku kažu da će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju, odnosno hoće li protiv osumnjičenih pokrenuti istragu i zatražiti istražni zatvor o čemu će, kako navode, pravodobno obavijestiti javnost

22.10.2024.
11:46
Matija Habljak/pixsell/Ilustracija
VOYO logo

Policija je po nalogu Uskoka na području Slavonskog Broda u utorak ujutro uhitila više osoba osumnjičenih za organizirani kriminal.

Uskok je, ne otkrivajući pojedinosti, izvijestio da su uhićenja i provođenja tzv. hitnih dokaznih radnji poput pretresa domova i drugih prostorija rezultat kriminalističkog istraživanja koje po njihovu nalogu provodi Policijska uprava brodsko-posavska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju da se "navedene radnje" provode na području Slavonskog Broda "u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela iz oblasti organiziranog kriminaliteta".

U Uskoku kažu da će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju, odnosno hoće li protiv osumnjičenih pokrenuti istragu i zatražiti istražni zatvor o čemu će, kako navode, pravodobno obavijestiti javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: DORH i USKOK sele se u nove prostorije: Turudić i ekipa idu u samo srce Zagreba

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo