slučaj završio na uskok-u / Nova afera: Bandić nije znao da su neki članovi gradskih komisija za dobar posao bili nagrađivani stanovima

Nova afera u Gradu Zagrebu. Milan Bandić kune se da nije znao da su neki članovi gradskih komisija za izdavanje uporabnih dozvola za dobar posao bili nagrađivani stanovima. Cijeli slučaj završio je na stolu USKOK-ovih istražitelja

15.9.2015.
18:43
VOYO logo

Gradonačelnik uhićen zbog korupcije u gradskoj upravi, nad najnovijim slučajem korupcije u gradskoj upravi, zgražava se.

"To je strašno, ja bih se sad najradije rasplakao, zamislite na što je gradonačelnik spao, da dematira nešto što uopće ne treba demantirati, što se nije dogodilo ili jest, ja ne znam, igramo se proroka. Vi mene sad pitate što ću ja napraviti, ako je nulta stopa prema bilo kakvom manifetluku, onda se zna što treba uslijediti - otkaz!" kazao je Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz otkaz ne gine mu i zatvorska kazna, jer je već podnesena kaznena prijava USKOK-u, u kojoj se navodi i ovaj slučaj iz naselja Vrbani.

U toj kaznenoj prijavi podnesenoj USKOK-u stoji da je osoba koja trenutačno živi u ovoj zgradi i posjeduje stan u njoj, osoba koja je kao član Komisije za izdavanje uporabnih dozvola izdala uporabnu dozvolu za ovu zgradu i zauzvrat dobila taj stan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebačka odvjetnica koja je sudjelovala u razotkrivanju afere - danas oprezna. Tek, pozdravlja Bandićevu najavu da će gradski kontrolni ured istražiti sve sumnjive dozvole.

"Pa ja mislim da je odluka gradonačelnika hvalevrijedna, naš gradonačelnik je doista donio pravu odluku i vjerujem da će biti uspješna", rekla je odvjetnica Ljiljana Maravić Pirš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova odvjetnica zastupa stanare s onečišćenom vodom na Vrbanima, a upravo zato, tvrdi, šef građevinske tvrtke upletene u aferu, njezine namjere su upitne.

Prije će biti da odvjetnica navedenom izjavom pokušava ostvariti određenu prednost uz nastavku parnice za svoje stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako danas bez odgovora - prozvani u aferi pitanja istražitelja o podrijetlu imovine, neće moći izbjeći.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo