Problemi na vidiku / 'Norvežani i Francuzi nam neće dozvoliti pobjedu s ovakvom igrom': Pešić traži agresivniju obranu

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Sami smo se doveli u nezgodnu situaciju, istaknuo je Ivan Pešić nakon utakmice, najavivši da protiv Francusku i Norveške neće biti šansi s ovakvom igrom

18.1.2018.
23:05
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Koliko god je bilo dramatično u susretu s Bjelorusijom, igrači su s terena izašli optimistični, svjesni da je jedna stepenica iza njih, koja je nažalost zamalo završila tragedijom zbog vlastitih grešaka u igri.

"Doveli smo se u nezgodnu situaciju. Naglašavao sam prije utakmice da moramo igrati 100 posto svih 60 minuta, jer Bjelorusija je dobra mlada ekipa koja iskoristi kada ih podcijeniš. Nije moralo biti ovako i moramo to popraviti. Norvežani i Francuzi nam neće dozvoliti pobjedu s ovakvom igrom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi u igri, posebno vidljivi protiv Bjelorusije, bili su u sporim napadima i nedovoljno agresivnoj obrani, podvukao je Pešić. "Ovisi puno toga u kakvom će stanju biti oni, ali moramo igrati brže i agresivnije, posebno u obrani."

Jakov Gojun kazao je da još nisu analizirali Norvežane. "Iskreno, nisam ih puno gledao, sutra ćemo ih analizirati. Ali uz našu publiku ih možemo dobiti. BItno da smo se vratili u Zagreb s pobjedom i tako ćemo nastaviti", uvjeren je hrvatski specijalist za obranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo