UEFA ODABRALA SUCE /

Nizozemci će nam krojiti sudbinu protiv Iraca

Image
Foto: metronieuws.nl

Nizozemski sudac Bjorn Kuipers sudit će prvu utakmicu hrvatske reprezentacije na europskom prvenstvu protiv Irske koja se igra u nedjelju u Poznanju.

7.6.2012.
14:28
metronieuws.nl
VOYO logo

Nizozemski sudac Bjorn Kuipers sudit će prvu utakmicu hrvatske reprezentacije na europskom prvenstvu protiv Irske koja se igra u nedjelju u Poznanju, objavila je UEFA u četvrtak.

Pomoćni suci 39-godišnjem Nizozemcu bit će sunarodnjaci SandervanRoekel, ErwinmZeinstro, RichardLiesveld i PolvanBeukel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sin suca, Bjorn Kuipers je rano odlučio da će i on biti sudac. Kada je navršio 33 godine 2006. dobio je FIFA-inu iskaznicu kao sudac, a u elitnu kategoriju sudaca ušao je u lipnju 2009.

Sudio je finale europskog prvenstva za mlađe od 17 godine 2006., a onda je 2009. sudio finale europskog prvenstva za mlađe od 21 godine. Godinu dana kasnije je sudio na polufinalu svjetskog klupskog prvenstva u Abu Dabiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugu utakmicu u našoj skupini između Italije i Španjolske sudit će Mađar ViktorKassai. U skupini D utakmicu Francuska - Engleska sudit će Talijan NicolaRizzoli, a utakmicu Ukrajina - Švedska, Turčin CaneytCakir na kontinentalnom prvenstvu između Španije i Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo