s vatrogascima, a ne u fotelji / Nisu svi političari isti, neki se smiješkaju, naslikavaju i drže govore: drugi s vatrogascima gase požare i mole za pomoć

Image
Foto: Screenshot

'Ismijavali ste me kad sam sa radio stanicom u ruci bio sa njima. Ne držite govore nego im rješavajte šta im treba', napisao je Ostojić

18.7.2017.
12:26
Screenshot
VOYO logo

ivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u ponedjeljak u popodnevnim satima bio je na terenu s vatrogascima, pomažući im gasiti požare. na svom Facebook profilu Ostojić napisao:

"U borbi sa požarima na terenu više vrijede kanaderi, nove snage, organizacija nego političari. Međutim, i to je obveza, samo se ne čeka danima ...pokrenite mehanizme - pomognite vatrogascima na liniji obrane. Ismijavali ste me kad sam sa radio stanicom u ruci bio sa njima. Ne držite govore nego im rješavajte šta im treba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je na svom Facebook profilui objavio fotografiju vatrogasaca potpisavši je riječima: 'Heroji na prvoj crti!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostojićev čin pohvalili su brojni korisnici društvenih mreža a neki od njih su prije 19 sati kada je Ostojić objavio prvi post komentirali - "I dok bivši ministar obilazi požarište sadašnji još nije siguran što mu je činiti". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo