stanka na Poljudu / NIšta od povratka nekadašnjih hajdukovaca: Izvori tvrde da se radi o neostvarivim transferima

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dojam je da će ovaj zimski period što se Hajduka tiče ipak biti puno aktivniji oko odlazaka, nego dolazaka

1.1.2019.
19:20
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Iako su određeni mediji donijeli vijest kako će Hajduk ovih dana kao pojačanja pokušati dovesti svoja dva bivša igrača, Zorana Nižića i Antu Ercega, po svemu sudeći od toga neće biti ništa, piše Splitski dnevnik.

Iz izvora bliskih klubu doznaje se kako se u tom smjeru niti ne razmišlja, a oni bolje upućeni, koji znaju kako se klub rastao s navedenim dvojcem nisu u startu povjerovali u tu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stara poslovica kaže – nikad ne reci nikad, posebno kada je riječ o Hajduku i njegovim povratnicima, ali u ovom trenutku izgleda da je riječ o neostvarivim poslovima.

Nižić se nije naigrao u svojem novom klubu, ali teško je zamisliti da bi bivši kapetan jednostavno pronašao zajednički jezik sa sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem, s kojim se rastao u poprilično zategnutim odnosima. Ante Erceg redovito igra u Danskoj i ne čini se da bi ga se novi klub lako riješio, sve i kad bi s Poljuda krenula neka inicijativa u tom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojam je da će ovaj zimski period što se Hajduka tiče ipak biti puno aktivniji oko odlazaka, nego dolazaka, što je i logično s obzirom na činjenicu da je klub odlučio gurnuti svoje mlade snage u vatru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo