PRAVA ISTINA / Nina Badrić priznala: Gađali su me jajima!

Image
Foto: RTL

Gostujući u emisiji 'Studio 45' Nina Badrić je prepričala kako je Ivani i Mariji Husar u autu puštala svoje pjesme koje su se kasnije našle na njezinom zadnjem albumu. No, učinila je to toliko glasno da su im susjedi škole pjevanja pozvali policiju i auto gađali jajima.

11.9.2012.
13:42
RTL
VOYO logo

Prva epizoda, 3. sezone talk-showa Antonije Mandić, 'Studio 45' protekla je u smijehu, dobroj zabavi i šaljivim anegdotama koje je kao gošća prve emisije prepričavala Nina Badrić.

Tako je, između ostalog, Nina prepričala  da je Ivani i Mariji Husar u autu puštala svoje pjesme koje su se kasnije našle na njezinom zadnjem album. No, učinila je to toliko glasno da su im susjedi škole pjevanja pozvali policiju i gađali auto jajima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Osim što su nam pozvali policiju, što je bilo genijalno, jer smo se osjećale kao da smo na maturalcu, počeli su nas gađati jajima po autu jer smo stvarno pretjerale, a bilo je iza ponoći", uz smijeh je ispričala Nina.

Uz Ninu, u 'Studiju 45' 'gosti' su bili i kartonski Sulejman i Angelina Jolie, jer je Nina u posljednjem gostovanju poželjela u emisiji biti i s drugim gostima, a ne sama. Šala je uspjela, a Nina se nije odvajala od Sulejmana dok je Angelina ljubomorna virila iz pozadine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Osim toga Nina i Tonka su 'uživo' tvitale iz studija, a Nina je čak Tonki poklonila majicu inspiriranu Tonkinim twitter nadimkom 'mara twee tonka', te se pohvalila da ima preko 22 tisuće 'pratitelja' na toj društvenoj mreži i da osobno odgovara svakome tko joj se javi.

Cijelu emisiju možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo