zaustavio tragediju / Nikola sprječava Barbaru da napravi pobačaj!

Image
Foto: RTL

Da u Vilin Dolu nikad nije dosadno i da se svako malo pojavi novi lik, koji priču još više zamrsi, dokazat će i Ankica, koju će utjeloviti poznata glumica Nada Gačešić Livaković. Koje će sve načine iskoristiti ne bi li došla do svog novca, gledatelji RTL Televizije moći će vidjeti već od večeras, kada se Ankica prvi put pojavljuje u seriji 'Tajne'.

2.12.2013.
11:08
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne', Nikola ipak  stigne do Barbare u ordinaciju i tako joj ne dopusti da napravi abortus. Barbara je bijesna, no popušta kad joj Nikola obeća da će se brinuti za nju te da će imati novca koliko poželi i živjeti u izobilju.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

U međuvremenu Filip pokušava ucijeniti Brigitu da dobije što mu pripada, no ona ga brzo pročita i kreće u dvostruku igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Ivan je odlučan pomoći Marini i preko socijalne radnice dolazi do adrese Marinine kćeri Josipe. Marina je odlučuje posjetiti. Višnja nije sretna zbog Filipove ucjene i bespomoćna je jer nitko nije na njezinoj strani.

Da u Vilin Dolu nikad nije dosadno i da se svako malo pojavi novi lik, koji priču još više zamrsi, dokazat će i Ankica, koju će utjeloviti poznata glumica Nada Gačešić Livaković.  Na prvi pogled simpatična i vesela žena koju bi svatko poželio imati u svom društvu, u biti je samo dobra glumica jer je iskusna prevarantica!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Ankica je zajedno s Valentinom tvorila prevarantski tandem, čije su žrtve bile uglavnom bogati stariji muškarci. Njihove prevare trajale su sve dok Valentina nije opljačkala Ankicu i pobjegla sa zajedno stečenim novcem. Tako se Ankica, nakon deset godina, vraća u Vilin Dol, tražeći Valentinu da joj vrati njezin dio plijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No stvari ne idu tokom kojim bi iskusna prevarantica željela pa će Ankica Valentini poslužiti kao saveznik u bitci za kuriju i imanje Šeperovih. Kako će se stvari dalje odvijati u Vilin dolu, ne propustite pogledati, večeras od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo