'VRIJEME JE ZA IZBORE' / Nikola Grmoja: 'Vlasnik firme koja je dobila poticaj je prvi susjed SDSS-ove zastupnice'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Saborski zastupnik Mosta tvrdi kako je vlasnik firme Nele Turbo prvi susjed saborske zastupnice SDSS-a Dragane Jeckov

21.2.2022.
15:36
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja danas je na Facebooku objavio da je Nele Turbo koja firma koja je državni poticaj, u vlasništvu prvog susjeda SDSS-ove saborske zastupnice. Zbog sumnje da su nezakonito urigirali u podjeli poticaja, USKOK je uhitio ministra Horvata, a sumnjiv im je i potpredsjednik Vlade Boris Milošević.

"Kad neće DORH i impotentna lijeva oporba koja se boji i dirnut u Pupovca, hoćemo mi mostovci. Evo ekskluzive za medije i pomoći DORH-u:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrtka NELE TURBO d.o.o. iz Negoslavaca koja je dobila poticaj preko Miloševića je tvrtka prvog susjeda saborske zastupnice SDSS-a Dragane Jeckov u Negoslavcima u Željezničkoj ulici. Milošević je samo odrađivao ono što su Pupovac i Jeckov od njega tražili. DORH žurno mora uhititi Jeckov i Pupovca kao i Miloševića koji je odrađivao njihove naloge. Vrijeme je za pad Vlade i nove izbore", napisao je Grmoja.

Vlasnik: 'To je laž, imam sve papire i račune'

Vlasnik frime Nenad Pavić kazao je jutro za Index kako Jeckov jest iz Negoslavaca ali nije intervenirala za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je laž. Oni sada tu nešto pokušavaju smuljati, ali ja nemam veze s time. Imam sve papire i račune", rekao je Nenad Pavić za Index. Kazao je i kako mu ona nije prva susjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo