NIKAD KRAJA FUŠERAJU: / Skoro ga strefilo kad je vidio što mu je majstor ostavio u tuš-kabini

Image
Foto: PIXSELL, Luka Klun

Priče o majstorskim popravcima nikako da se u Hrvatskoj promijene.

2.12.2015.
12:10
PIXSELL, Luka Klun
VOYO logo

Da se kad su majstori i kućni popravci u pitanju u Hrvatskoj ništa ne mijenja i da je teško pronaći onog koji radi kvalitetno svjedoče i dva posljednja slučaja "šlamperaja" zabilježena na osječkom području.

Renoviranje kupaonice tako je za Dalibora Desančića iz Osijeka bilo bolno iskustvo. Kada je, nakon odlaska majstora, ugledao svoju tuš kabinu gotovo je imao infarkt. "Kad je sve završeno, u tuš-kabini je osvanula ni više ni manje nego razvodna kutija za električnu energiju! Naravno, majstor je imao raspored sanitarija i morao je znati gdje staviti kutiju za struju, sigurno ne u pol tuš-kabine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo to preživjeli, dva tjedna smo čekali nove pločice, koje su majstori razbili pri postavljanju vodovodnih cijevi. Naposljetku smo dobili pločice koje se s čitavima nisu slagale ni bojom ni veličinom. Također, razbili su nova klizna vrata, a kad sam nazvao i požalio se, upitao me što hoću, jer je posao gotov", ispričao je za Glas Slavonije Desančić i sam svjestan da će teško istjerati pravdu.

Prijetila mu pa se vratio

Slično iskustvo imala je i njegova sugrađanka koja je za renoviranje kupaonice renovirala majstora iz Tenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam sebi mogla doći, valjda je računao na moje godine i vjerovao da neću ništa primijetiti. Kad je postavljao tuš-kabinu i stavljao masku, ona je pukla i nije mi rekao ni riječ. Kad sam angažirala drugog majstora, on pak nije dobro silikonirao kabinu pa je sve curilo i imala sam više troškova nego što sam mogla prvotno zamisliti", ispričala je za Glas Slavonije Osječanka kojoj je drugi majstor došao popraviti štetu tek nakon što mu je prijetila.

Image
POSLOV /

I IZ PAKLA I to netko mora raditi, budite sretni što ne morate vi

Image
POSLOV /

I IZ PAKLA I to netko mora raditi, budite sretni što ne morate vi

Glas Slavonije/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo