šveđani razbili mađare / Nijemci okrunili sjajnu formu u Poljskoj i pobjedom protiv favorizirane Danske osigurali polufinale!

Image
Foto: AP Images

Iako su je mučile brojne ozljede, Njemačka je svoju odličnu formu u Poljskoj potvrdila sjajnom, zrelom utakmicom protiv snažne i favorizirane Danske

27.1.2016.
17:34
AP Images
VOYO logo

Njemačka je u susretu od 18:15 pobijedila favoriziranu Dansku rezultatom 25:23 i tako osigurala svoje mjesto u polufinalu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su je mučile brojne ozljede, Njemačka je svoju odličnu formu u Poljskoj potvrdila sjajnom, zrelom utakmicom protiv snažne i favorizirane Danske. 

Otpočetka susreta Nijemci su pokazali kako će gristi do posljednjeg trenutka za svoje prvo polufinale u nekoliko godina, a na kraju je ova mlada i poletna reprezentacija nagrađena na najbolji mogući način. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključnom se pokazala njemačka obrana, koja u posljednjih osam minuta nije primila nijedan pogodak, dok su u napadu zabili tri i tako osigurali pobjedu od dva razlike. 

Najefikasniji u redovima Njemačke bio je Steffan Fäth sa šest pogodaka, dok je kod Danske Mikkel Hansen zabio sedam pogodaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danci se sada nalaze na drugom mjestu skupine, no njihov plasman u polufinale ovisi o dvoboju Španjolske i Rusije, u kojem će navijati za kiks Španjolaca. 

Šveđani razbili Mađare 

Švedska je u utakmici posljednjeg kola skupine 2 u Wroclawu potukla Mađarsku do koljena i porazila je konačnim rezultatom 22-14. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U neobičnoj utakmici s malo lijepih poteza i pogodaka Šveđani su na početku pokazali tko je gazda na terenu i na poluvrijeme su otišli s prednošću 10-7. 

Odmah na početku drugog poluvremena skandinavska je momčad u potpunosti prelomila susret, napravivši u prvih 10 minuta seriju 7-1, odmaknuvši se tako na nedostižnu prednost za indisponirane Mađare, pa su do kraja utakmice imali lagan posao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pobjedničkoj momčadi po pet su pogodaka zabili Viktor Östlund i Lukas Nilsson, dok je kod Mađara najraspoloženiji bio Richard Bodo, također s pet pogodaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo