predstavljamo vam Justin's Johnson / Nije uvijek sve u bižuteriji, ima nešto i u splitskom punku!

Akteri naše sljedeće priče nisu toliko slavni poput kolege im Čolića, ali su već naslagali zavidnu količinu donjeg rublja zaluđenih obožavateljica. Oni su Justin's Johnsoni - splitska senzacija s kojom se družio naš Hrvoje Krolo.

30.1.2014.
18:18
VOYO logo

Vesela sedmorka, za potrebe ovog snimanja ipak petorka, polako ali sigurno gradi svoj put do uspjeha. 10 godina na sceni je, kažu proletjelo. Možda ne na naslovnicama, ali svakako uz dobru zabavu.

"Neki studiraju, neki rade, neki sviraju na drugim stranama, družimo se pijemo kave, standardan život ko šta svi mladi danas rade. Splitski đir", izjavio je Ivan Boban.

Svirali su Jonhsonsi diljem naše regije, no u jednom trenutku počela ih je pratiti zla karma.

Loša karma je sada iza njih. Iako su dugo na sceni, tek su nedavno izdali album prvijenac.

"Izdali smo taj jedan demo sa 5-6 pjesama na engleski i tu smo dobili prve dobre kritike i dobili ponude, dvoranske turneje sa Hladnim pivom i tako dalje na Exit i dosta ovako velikih festivala po regiji smo svirali bili smo čak i u Italiji osvojili prvo misto na festivalu ska bendova", dodaje Miro Alač.

Prašili su dobar punk gdje god su se pojavili, a onda su se odlučili za zaokret na materinjem jeziku. Domaću glazbenu scenu pokušat će začiniti
albumom "Na krivom mjestu u pravo vrijeme."

"Ima tu i sporijih stvari u tempu i dinamici su dosta različite, nekako se i temama i glazbom zaokružilo da su upravo tih 13 pjesama prikladne za album", kazao je Grgo Bučan.

A nakon izbacivanja singlova stigle su i horde obožavateljica koje se rijetko uspiju suzdržati, pa im na pozornicu četso dolete gaće i gruudnjaci.

Nije tajna da ovim momcima dobro idu obrade poznatih pjesama. Nakon Oliverove 'Copacabane', s kojom su oduševili sve, nemaju namjeru stati.

"Truper od Iron Midena smo povezali sa Zanom Dodirni mi kolena šta ljudi onda gledaju šta se događa i odjedan put mi na – sveže mleko miriše dan, ali kako su svi u bunilu svima bude dobro jer ne znaju šta se događa i to želiš biti ne predvidiv da iznenadiš publiku i to mislim da je naš plus i za copacavbanu smo napravili nekoliko žanrova u samo jednoj pismi tako da nam je to motiv, da ne bude dosadno i da uvik bude neka dinamika".

Splitska glazbena radionica oduvijek je bila kreativna. Nije uvijek sve u bižuteriji, ima nešto i u splitskom punku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo