HOĆE LI FIRUZE PREŽIVJETI? / Nigar upropastila Huremin ubojiti plan!

Image
Foto: RTL

Hurem večeras kreće u konačni rat protiv sultanove miljenice! Pomno je izradila plan kako je ne bi povezali s novim ubojstvom na dvoru – Firuze će prvo onesposobiti otrovanom hranom, a Rustem-aga će njezino omamljeno tijelo baciti s terase palače kako bi dvorani pomislili da se miljenica sama ubila.

13.2.2013.
14:05
RTL
VOYO logo

Sve je bilo spremno za konačni kraj sultanove miljenice – Rustem-aga ju je uspavanu trebao baciti s vrha palače, nadajući se da će sultan i ostali dvorani pomisliti da si je Fizure oduzela život! No, Hurem nije primijetila da joj Nigar namjerava upropastiti plan!

Hurem večeras kreće u konačni rat protiv sultanove miljenice! Pomno je izradila plan kako je se ne bi povezalo s novim ubojstvom na dvoru – Firuze će prvo onesposobiti otrovanom hranom, a Rustem-aga će njezino omamljeno tijelo baciti s terase palače kako bi dvorani pomislili da se miljenica sama ubila. Kako i sam Sulejman ne bi kušao otrovnu hranu, Hurem ga poziva u svoje odaje pod izlikom bolesti njihovog najmlađeg sina. Međutim, Nigar nasluti da Hurem priprema zamku za Firuze...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

U želji da napokon zaboravi prošlost i nastavi sa novim životom, sultanija Hatidže zamoli Ibrahima da spali svoje posljednje pismo upućeno njoj u kojem prizna svoje grijehe. No, Ibrahim odbija to učiniti zbog čega će započeti novu svađu s Hatidže. Istovremeno, Sulejman donosi odluku o ukidanju Rustem-aginog imenovanja smatrajući da mu je potrebniji na dvoru nego u udaljenoj provinciji, ne znajući da ga Hatidže namjerava oženiti za Nigar!

Image
Foto: RTL

Hoće li Rustem-aga nauditi Nigar jer se umiješala u njegov i Huremin plan? Što će biti s brakom nekadašnjeg najromantičnijeg para, Hatidže i Ibrahim-paše? Odgovore doznajte u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog", večeras, u srijedu, 13. veljače, u 21sat na RTLTeleviziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo