13. izdanje inmusica /

Nick Cave & The Bad Seeds novi headliner INmusica

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Nakon nedavnog nastupa u susjedstvu, u ljubljanskoj Areni Stožice, na INmusicu ćemo na ljeto gledati Nicka Cavea & The Bad Seeds

6.12.2017.
11:00
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon već potvrđenih imena kao što su Queens of the Stone Age, Skunk Anansie i David Byrne, INmusic festival je na današnjoj press konferenciji najavio novog headlinera!

Nakon nedavnog nastupa u susjedstvu, u ljubljanskoj Areni Stožice, na INmusicu ćemo na ljeto gledati Nicka Cavea & The Bad Seeds.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Bad Seeds čini skupina individualno jakih i raznolikih glazbenika, a to su redom Warren Ellis, Thomas Wydler, Martyn Casey i Jim Sclavunos. U njihovu izvanrednu energiju na pozornici mogli smo se uvjeriti na protekloj turneji povodom promoviranja posljednjeg studijskog albuma “Skeleton Tree“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cave je s Bad Seeds u Zagrebu posljednji put nastupio 2008. na istom festivalu, kada su ispromovirali album “Dig, Lazarus, Dig!!!”

Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Cijena festivalske ulaznice sada iznosi 399 kn, a u prodaji se našao i INmusic blagdanski paket koji iznosi 449 kn. Blagdanski paket se osim putem webshopa može nabaviti i u Dirty Old Shopu.

INmusic će se održati od 25. do 27. lipnja 2018. na zagrebačkom Jarunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike