potraga traje / Nezapamćena tragedija u Vukovaru: još traje potraga za tijelom majke koja je skočila u Dunav da spasi sina

Obiteljska tragedija u Vukovaru! Četverogodišnji dječak upao je u Dunav i utopio se, a traga se za majkom koja je skočila za njim pokušavši ga spasiti

1.9.2017.
19:09
VOYO logo

Vukovarska policija potvrdila je da je tijelo četverogodišnjaka izvučeno oko podneva na obali Dunava kod tzv. stare klaonice, te da se traga za još jednom osobom. Neslužbeno se doznaje da je dječak pao u rijeku prilikom šetnje s majkom i bakom. Majka je potom skočila za njim u rijeku i nestala, a sve to odvilo se pred očima bake, koja je pozvala policiju. Ronioci još pretražuju Dunav. 

"Dunav je baš što kažete dosta jak jaka je struja dosta je teško radit, veliki je napor imamo osobu koja nam drži na obali konop mi se rasporedimo vodoravno niz Dunav kroz struju, kakob i išla nestala osoba koju tražimo", kazao je Darko Bradić, Klub podvodnih aktivnosti Vukovar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako RTL saznaje policija nije uspjela još razgovarati s bakom koja je u stanju velikog šoka. Ronioci pretražuju teren gdje se dogodila tragedija i pregledavaju kamen po kamen. Od sedam sati traje potrga a HGSS je "pročešljao" obalu. 

Zlatko Becić (HGSS), voditelj akcije spašavanja kazao je za RTL Danas da je jedno tijelo isplivalo na površinu, a da tragaju za još jednim tijelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Planiramo još sat i pol ptretražiti teren tijekom dnevnog svijetla, a onda ćemo se spustiti u čamce te uz pomoć reflektora nastaviti potragu", kazao je Becić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo