NEVIĐENA GUŽVA ZA DRIVE-IN TESTIRANJE U ZAGREBU: / Kolona od Langovog trga do 'Štampara'; Rekordan broj briseva

Image
Foto: screenshot / RTL

Danas je na drive-in testiranju na koronavirus u Nastavnom zavodu 'Dr. Andrija Štampar' u Zagrebu uzeto rekordnih 575 briseva

17.10.2020.
18:13
screenshot / RTL
VOYO logo

U Zagrebu je i u subotu bila ogromna gužva za drive-in testiranje na koronavirus pred Nastavnim zavodom za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar". Na snimci koju je snimio jedan vozač, a objavio RTL vide se automobili u koloni koja se cestom proteže od Langovog trga do Zavoda "Dr. Andrija Štampar" na Mirogojskoj cesti. Radi se o udaljenosti od nekoliko kilometara.

Image
OD SUBOTE U ZAGREBU NA SNAZI NOVE MJERE: /

Evo što sve treba znati

Image
OD SUBOTE U ZAGREBU NA SNAZI NOVE MJERE: /

Evo što sve treba znati

Rekordan broj briseva - rekordan broj novozaraženih?

Iz samog Zavoda su u subotu priopćili da je u posljednja 24 sata u Zagrebu zabilježeno 387 novooboljelih od Covida-19, te izrečena mjera samoizolacije za 1040 osoba. Među novih 387 slučajeva zaraze koronavirusom, 121 novooboljela osoba za sada je negativne epidemiološke anamneze, 167 osoba su kontakti COVID pozitivnih osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u subotu je samo na drive-in testiranju uzeto rekordnih 575 briseva, što vjerojatnim čini da će idućih dana i brojke novozaraženih u Zagrebu ponovno biti rekordne.

Radno vrijeme drive-in testiranja subotom je od 8 do 12, a nedjeljom od 8 do 10 sati. Osobe koje dolaze s uputnicom liječnika obiteljske medicine vikendom i blagdanima primaju se isključivo uz prethodnu narudžbu putem adrese elektronske pošte epidemiologija@stampar.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo