krojenje izbornih lista / Nevenka Bečić: "Ja sam već u Saboru"

Ponedjeljak se polako približava, a izborne liste se zatvaraju. I dok se HDZ-ova koalicijska partnerica Nevenka Bečić hvali kako već sjedi u Saboru, SDP-ova Željka Antunović tamo sigurno neće stići. Zoran Milanović na nju i još neke bliske suradnike Ivice Račana više ne računa.

11.11.2011.
19:30
VOYO logo

Gradonačelnik Splita Željko Kerum i HDZ predstavili su program, ali ne i listu. I dalje se ne zna u kojoj će se jedinici kandidirati Jadranka Kosor.

Dok se Kerum hvali svojim sloganom kojeg je sam smislio, njegova sestra Nevenka Bečić već najavljuje veleban pohod na Markov trg.

"Ja se već vidim kako sjedim u Saboru", rekla je samouvjereno predsjednica splitskog Gradskog vijeća.

Dok se lista HDZ-ovih kandidata i dalje čeka, SDP je svoju definirao u četvrtak navečer. Na njoj više nema Željke Antunović, ali i nekih drugih dugogodišnjih uzdanica Iblerovog trga.  

Iako je Antunović naglasila kako će i dalje činiti sve da pomogne svojoj stranci, nije mogla sakriti nezadovoljstvo odlukom Zorana Milanovića.

Osim nje, Šef SDP-a više neće računati ni na Antun Vujić i Davorko Vidović u Saboru.

"Ja mislim da je to sasvim u redu i da se trebaju čuti novi glasovi ovo je optimistički izbor novih mogućnosti", izjavio je Vujić.

Upravo jedna od novih opcija je i sin Ivice Račana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo