Misteriozna smrt u Virovitici / Neutješna majka Siniše Palma: 'Svakog jutra i večeri idem sinu na grob, razgovaram s njim i plačem'

Image
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Siniša Palm pronađen je mrtav u šumi kod obale Drave

20.6.2019.
8:40
Sandra Simunovic/PIXSELL
VOYO logo

Posljednji je put viđen u petak u prostorijama Grada Virovitice gdje se susreo s gradonačenikom Ivicom Kirinom. Njihov razgovor nije bio nimalo ugodan, a čuo se puno dalje od četiri zida u kojima se odvijao. 

Siniša Palm, pročelnik za financije i gospodarstvo u Gradu Virovitici,potom se javio majci te joj poručio da mora nešto obaviti, a onda je nestao. Pronađen je tri dana kasnije, u šumi kod obale Drave - mrtav. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto jutro iz Grada stiže obavijest kako je pokrenuta kaznena prijava protiv odgovornih osoba koje su na štetu Grada Virovitice otuđili višemilijunski iznos novca - kasnije je sam gradonačelnik Kirin, na aktualnom satu na kojem je odgovarao na pitanja vijećnika, potvrdio da je riječ o 17.246 milijuna kuna. Na istoj su sjednici vijećnici zatražili ostavku gradonačelnika, no on na to ne pristaje. 

Prošlo je gotovo dva tjedna otkako je posljednji put vidjela i čula svojeg sina. Neutješna majka Siniše Palma još uvijek ne zna zašto njezinog sina više nema. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakog jutra i svake večeri idem sinu na grob. Baš kao što je on mene pozdravljao svako jutro kad bi išao na posao i pozdravljao kad bi navečer došao doma. Razgovaram s njim na groblju i neutješno plačem", rekla je drhtavim glasom i u suzama Jadranka Palm za 24 sata.

Teško joj je, a u optužbe o kocki, koje je spominjao gradonačelnik Kirin, kaže, ne vjeruje. "Živjela sam s njim i ne vjerujem u te priče, ne vjerujem da su istinite. Ne želim sad ništa komentirati, ali znate li onu staru poslovicu ‘Zaklela se zemlja raju da se sve tajne odaju’? Eto. Rekla sam vam sve što majka u ovom trenutku može reći. Sve ostalo ću reći kad dođe vrijeme za to", poručuje potresena Jadranka Palm te dodaje kako nije lako slušati optužbe na sinov račun. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže i kako se ničega ne boji, no da u službena izvješća ne vjeruje. 

Prisjetila se i posljednjeg dana kada je vidjela svojeg sina: "Tog dana oko 11 sati došao je kući. Radnici su bojili fasadu, a on je došao i stavio mi ruku na rame. Potapšao me i rekao: ‘Bit će to dobra boja’", prisjeća se Sinišina majka, piše 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI: 

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo