POVRATAK VELIKANA / Neuništivi rock 'junkie' ponovno u Zagrebu

Image

Nekoliko godina nakon što je s grupom The Twilight Singers održao koncert u Pauku, vraća se u Zagreb kako bi promovirao hvaljeni aktualni album 'Blues Funeral'.

1.8.2012.
10:32
VOYO logo

Kultna figura američkog alternativnog rocka, lider nekadašnjih Screaming Trees, Mark Lanegan, na svojim je službenim stranicama potvrdio drugi nastup u Zagrebu.

Nekoliko godina nakon što je s grupom The Twilight Singers održao koncert u Pauku, vraća se u Zagreb kako bi promovirao hvaljeni aktualni album "Blues Funeral".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesto radnje je NKC Park (Ribnjak) u kojem će Lanegan sa svojim bendom nastupiti 24. studenog, a više informacija trebalo bi stići uskoro.

Za one koji ne znaju, riječ je o jednom od najvećih "junkieja" američkog rocka kojem skoru smrt prognoziraju još od osamdesetih i vremena kada je predvodio spomenute grunge pionire Sceaming Trees.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije njihovog raspada, započeo je samostalnu karijeru te surađivao s nepreglednim nizom bendova kao što su Queens Of The Stone Age, Soulsavers, The Twilight Singers i Isobel Campbell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo