NETKO IH SABOTIRA? / Nove iskre frcaju u HDZ-u, Robert Kopal izjavom o 'sabotaži iznutra' uznemirio HDZ-ovce

Image
Foto: Pixsell

'Voditelj kampanje bio je gospodin Kopal te vjerujem da će navode, koje spominjete, potkrijepiti i činjenicama'

3.6.2019.
15:57
Pixsell
VOYO logo

Neslužbene informacije o novom frcanju iskri stižu iz zagrebačkog HDZ-a, na čijem je predsjedništvu navodno došlo do svađe između predsjednika gradskog HDZ-a Andrije Mikulića i Zvonimira Milasa, piše Tportal. Zagrebačka organizacija HDZ-a i prije je bila u neslužbenim spominjana kao jedna od onih koje će se raspustiti. No, službena potvrda u vezi toga nikada nije došla.

Andrija Mikulić za Tportal je kazao kako ne želi komentirati medijske spekulacije te kako vrh stranke "ni u jednom trenutku nije komunicirao o raspuštanju bilo kojeg ogranaka". Kako i ostali, i zagrebački HDZ predao je izvješće u središnjicu, o čemu će se na Trgu žrtava fašizma u sljedećem periodu itekako raspravljati. Novinari Tportala pitali su Mikulića u vezi Kopalove izjave o sabotaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zagreb: Algebra LAB organizirala je konferenciju izazovi računalne i kibernetičke sigurnosti 26.10.2018., Zagreb - Algebra LAB organizirala je konferenciju izazovi racunalne i kiberneticke sigurnosti. Robert Kopal. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

"Voditelj kampanje bio je gospodin Kopal te vjerujem da će navode, koje spominjete, potkrijepiti i činjenicama", poručio je Mikulić.

O navodnom sukobu unutar zagrebačkog HDZ-a progovorio je danas i HDZ-ov klub u zagrebačkoj Skupštini. HDZ-ov gradski zastupnik Mislav Herman nije želio ni potvrditi ni demantirati tvrdnje da je došlo do sukoba, samo je kazao da su postizborne analize u tijeku. Herman je kazao da nisu zadovoljni rezultatima, ali i kada nisu zadovoljni pobjeđuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drago Prgomet pak smatra da se miješaju pojmovi "sukob" i "rasprava" te naglasio da to nisu bili izbori za Zagreb niti za Sabor, već za Europski parlament, na kojima je HDZ dobio pet posto više od konkurenata.

Image
NAKON CRNOG LABUDA, NOVA KOPALOVA TEORIJA: /

'Sabotirani smo iznutra, zvali su birače da se glasa protiv'

Image
NAKON CRNOG LABUDA, NOVA KOPALOVA TEORIJA: /

'Sabotirani smo iznutra, zvali su birače da se glasa protiv'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo