Nervozni Šeks poderao je uputnicu za psihijatra

'U zadnje vrijeme brzo dajete opomene, zovete stražu, uzimate riječ, ponašate se kao Lucky Luke.

9.2.2011.
15:22
VOYO logo

Rasprava o planu usklađivanja hrvatskog zakonodavstva sa zakonodavstvom EU opet je posvađala zastupnike u Saboru. Naime, sve je počelo kad je SDP-ov Nenad Stazić poručio kako Hrvatska u Europu neće ući još 50 godina ako se ne osudi napad HDZ-ova Dujomira Marasovića na SDP-ova Željka Jovanovića po nacionalnoj osnovi.

Potom je nastavio govoriti o HDZ-ovu Andriji Hebrangu i njegovu prijedlogu da se progone komunistički zločini na što ga je predsjedavajući Vladimir Šeks prekinuo uz napomenu da se ne drži dnevnog reda. Kako ga Stazić nije poslušao, Šeks mu je oduzeo riječ, zbog čega je SDP zatražio stanku, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon stanke je Šeks objasnio da je Staziću uzeo riječ jer se nije držao teme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nije ovo Hyde Park da se govori o čemu se hoće, zato imamo dnevni red i poslovnik'', dodao je Šeks.

Situacija je kulminirala kada je za govornicu, a da za to uopće nije dobio dopuštenje, izišao HDSSB-ov Dinko Burić. Prvo je poručio da mnogi u Sabor ne dolaze da bi digli putne troškove nego da bi govorili, a kada ga je Šeks pitao zbog čega i on traži stanku u ime svog kluba, Burić mu je rekao da se smiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U zadnje vrijeme brzo dajete opomene, zovete stražu, uzimate riječ, ponašate se kao Lucky Luke. Nervozni ste i mene kao liječnika to dovodi do zaključka da vam treba napisati uputnicu za psihijatriju, a preporučujem vam doktora Stanimirovića. S njim imate najbolje odnose'', rekao je Burić i predao uputnicu Šeksu koju je on odmah poderao.

Šeks nije opomenuo Burića objašnjavajući da se opomena može izreći samo osobi kod koje ima učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201101280405006 arti-201101280852006 arti-201101270845006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo