ŠTO ĆE REĆI ZA ŠPANJOLCE? / Nepogrešivi Robi ušutkao sve tapiroskeptike

Kakva slonica, tvorovi i ribice? Sve životinje koje su prognozirale rezultate Eura su promašile. Sve osim našeg tapira Robija koji je lansiran među zvijezde. U prilogu Exkluziv Tabloida pogledajte kako živi zvijezda, što je sve pogodio i kako je ušutkao sve tapiroskeptike.

15.6.2012.
18:20
VOYO logo

Nećemo biti ljubomorni što odmara jer ovo je zaslužen odmor. Nakon još jedne točne prognoze. Jednom je Robi krenuo prema talijanskoj lopti, jednom prema hrvatskoj, ali na kraju je odlučio - bit će neriješeno.

Svi su naravno, odmah posumnjali u njegova susjeda, Rimljanina Roberta koji mu je mogao sugerirati preko ograde, ali to su samo zli jezici. Robi je pošten i dosljedan, pa ga niti mi nismo mogli potkupiti da odabere pobjedu Hrvatske.

Danas zvijezdu prepoznaje većina posjetitelja zagrebačkog zoološkog vrta. Može li mu iznenadna slava udariti u glavu?

"Ma neće, mislim da će ostati dosljedan svojoj dobroti i mirnoći", kaže Robijev timaritelj Igor Šaško.

Prisjetimo se samo koliko je tapiroskeptika bilo prije nego se Robi sa svojim stopostotnim prognozerskim učinkom dokazao svima.

Sada ne da vjeruju, već i dolaze po Robijev mig, na temelju kojeg bi se usudili i kladiti. Ima vjerojatnu dugu njušku i nos pa vjerojatno nanjuši nešto. Instinkti često puta više govore nego um.

Kad smo kod uma i analiza, možemo se prisjetiti kakve su pred utakmicu s Talijanima bile prognoze homo sapiensa, pravih i vrsnih znalaca nogometne igre. Nakon što su svi drugi promašili s prognozama, i oči kolega sad su uperene samo u Robija, koji danas uživa u obiteljskom životu.  Njegova draga je svim silama htjela reći što ona misli o nogometu, ali mora se pomiriti s time da će je znati samo kao Robijevu curu.

Iako je tapir, u ovo ga nogometno vrijeme s Anidom muče slični problemi kao većinu drugih mužjaka u prirodi.

"Nije joj baš drago što je malo više okrenut nogometu, ali još uvijek je to na granicama tolerancije", govori Igor.

Predivna ljubavna priča. A hoće li se za naše Vatrene nastaviti lijepa nogometna priča u utakmici protiv Španjolaca? Robi će nam to došapnuti u ponedjeljak. Budite s nama, osim ako se bojite da vam utakmica neće imati draž jer ćete rezultat znati i prije no što dečki istrče na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo