ZVIJEZDA JE ROĐENA / Neodoljivi šestogodišnji navijač postao slavan!

Image
Foto: Sceenshot

Mali Timur nije ni mogao sanjati da će mu reakcija kod pogotka Andrija Ševčenka donijeti svjetsku slavu. Šestogodišnji navijač ukrajinske reprezentacije preko noći je postao zvijezda u domovini i svugdje rado viđen gost.

14.6.2012.
19:00
Sceenshot
VOYO logo

Šestogodišnji Timur je preko noći postao lice s naslovnice ukrajinskog nogometa, ali i nacionalne momčadi. Takav status donijela mu je proslava izjednačujućeg pogotka AndrijaŠevčenka protiv Švedske nakon čega su ga počeli 'opsjedati' novinari, fotografi i kamermani.

U čemu je štos? Za one koji to nisu vidjeli, mali Timur je oduševio naciju svojom neodoljivom proslavom gola, s visoko uzdignutim rukama te otvorenim očima i ustima koliko god je mogao, dok je iz njega izbijao nacionalni ponos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Legendarni video malog Timura)

Upravo je ta slika ovom šestogodišnjaku priuštila dan iz snova. U društvu atraktivne plavuše Irine Blohin posjetio je trening ukrajinske reprezentacije gdje se družio s petogodišnjim Christianom i sedmogodišnjim Jordanom, sinovima idola nacije Andrija Ševčenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon treninga Ševčenko je uzeo malog Timura kako bi se slikao s njim, no odmah su dotrčali ljubomorni Christian i Jordan. Na kraju je ukrajinski heroj pozirao sa svom trojicom dječaka, no samo je Timur za uspomenu dobio dres s brojem 7 kojeg su potpisali svi ukrajinski reprezentativci.

Image
Foto: Sceenshot

"Ševčenko mi je rekao da će mi ovaj dres donijeti sreću", rekao je šestogodišnji Timur novinarima nakon treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo