NEODGOVORNA OBITELJ UGROZILA ČITAV TIM HITNE POMOĆI: / 'Sve službe će izaći na vaš poziv, ali morate reći ako ste u samoizolaciji'

Image
Foto: Pixsell

'Sve službe, od policije i vatrogasaca do hitne pomoći, izaći će na vaš poziv, ali ako ste u samoizolaciji, javite im da se znaju pripremiti'

19.3.2020.
17:49
Pixsell
VOYO logo

Treutno je u Bjelovaru za rad onesposobljen čitav jedan tim hitne pomoći. Naime, nakon poziva i standardnog izlaska na teren bolničari su došli do obitelji čiji su pojedini članovi u izolaciji. To su propustili spomenuti prilikom poziva hitnoj pa se tim sada nalazi u izolaciji, nakon što su u četvrtak intervenirali prema djetetu čiji se roditelji nalaze u samoizolaciji, javlja Večernji.

Župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs na konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite te županije apelirao je na odgovorno ponašanje i poštivanje uputa za sprječavanje širenja koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno se testiraju njihovi uzorci

"Imali smo slučaj da roditelji nisu javili da su u samoizolaciji kada su nazvali za intervenciju za svoje dijete. Sada je jedan naš tim hitne medicinske pomoći u izolaciji sve dok ne dođu nalazi testova za roditelje i dijete koji su bili u samoizolaciji. Sve službe, od policije i vatrogasaca do hitne pomoći, izaći će na vaš poziv, ali ako ste u samoizolaciji, javite im da se znaju pripremiti", naglasio je Bajs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo