NASTUPI NA BBC-JU / Neobjavljene pjesme Led Zeppelina na reizdanju kultne kompilacije

Image

"The Complete BBC Sessions" proširen je za osam neobjavljenih snimki nastalih u sklopu spomenutih nastupa, a među njima će se naći i tri "izgubljene" stvari

19.7.2016.
12:40
VOYO logo

Prije gotovo 20 godina, Led Zeppelin su izbacili "BBC Sessions", hvaljeni dvostruki album na kojem su sadržane probrane live snimke njihovih nastupa održanih na tom znamenitom radiju u razdoblju od 1969. do 1971. godine.

Sada, odnosno do kraja godine, isto se izdanje vraća na police dućana, i to u proširenom i iznova remasteriranom obliku, uz nekoliko dodataka koji će zasigurno oduševiti obožavatelje ovog legendarnog benda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, "The Complete BBC Sessions" proširen je za osam neobjavljenih snimaka nastalih u sklopu spomenutih nastupa, a među njima će se naći i tri "izgubljene" stvari snimljene 1969. godine. Remastering kompletnog materijala nadgledao je gitarist i skladatelj Zeppelina Jimmy Page.

Originalno dvostruko izdanje bit će nadograđen za još jedan disk koji će sadržavati  spomenutih osam snimaka te "White Summer", pjesmu koja se prvi put pojavila 1990. na izdanju "Led Zeppelin Boxed Set". Uz sve navedeno, set će uključivati opsežne session-by-session zabilješke koje potpisuje kroničar Zeppelina Dave Lewis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo