SPONTANI TRENUTAK / Neobičan događaj na HDZ-ovom skupu: Ena Šarac, Milijan Brkić, Tomislav Karamarko i dvije krunice

Image

Na predizbornom skupu HDZ-a zabilježen je i neobičan događaj u kojemu je sudjelovala i djevojka koja već dugo boluje od raka, Ena Šarac

22.10.2015.
22:22
VOYO logo

Na predizbornom skupu HDZ-a u Osijeku zabilježen je i neobičan događaj u kojemu je sudjelovala Ena Šarac, djevojka koja se već 13. godinu bori s karcinomom ili kako ga ona zove "podstanarom u mozgu".

Naime, na pozornicu ju je pozvao glavni tajnik Miljan Brkić rekavši kako on nije dostojan predati krunicu Tomislavu Karamarku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa je krunicu dao Eni Šarac koja ju je potom predala Karamarku, a on je njoj poklonio svoju koju, kako kaže, stalno nosi u džepu. Krunicu je posvetio papa Ivan Pavao II., a Karamarko ju je poklonio Eni da ju prati i da pomoću nje pobijedi rak s kojim se bori već godinama.

Ena je održala i kratki govor u kojem je zamolila HDZ da se, kada "preuzme kormilo Hrvatske", zauzme za sve ljude koji obole od teške bolesti, a nemaju dovoljno novca za liječenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Učinite da naši mladi ne odlaze van, a posebno vas molim da zadržite naše liječnike i medicinske sestre i osigurate im više novca u usavršavanju za liječenje od teških bolesti. Nije mi jasno kako ih cijene u inozemstvu i moraju raditi u drugim zemljama, a u Hrvatskoj to ne mogu. Molim dragog Boga da se i to promijeni", rekla je Ena i dodala kako moli domoljubnu koaliciju da se bori za dobrobit svih hrvatskih građana i ne odustanu od svojih ciljeva jer tako se jedino pobjeđuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo