EMOTIVAN ISTUP MATEJEVA OCA / Pričao o sinu i taksiju pa mu je pukao glas i krenule su suze: 'A gdje da idem?'

Image
Foto: RTL, M.M./ATAImages

Nenad Periš u Beogradu još iščekuje pronalazak svog sina, istraga ne napreduje, a on sa suzama u očima ponavlja da ne ide nikud bez njega

8.1.2022.
12:09
RTL, M.M./ATAImages
VOYO logo

Deveti je dan potrage za Matejem Perišem, 27-godišnjim Splićaninom nestalim u Beogradu. Potraga je proširena i na Dunav, sve do Smedereva, a MUP Srbije je o svemu obavijestio susjedne zemlje i Interpol.

Image
UKLJUČEN I INTERPOL /

Širi se potraga za Matejem Perišem: Pretražen Dunav do Smedereva, a obaviještene su i susjedne zemlje

Image
UKLJUČEN I INTERPOL /

Širi se potraga za Matejem Perišem: Pretražen Dunav do Smedereva, a obaviještene su i susjedne zemlje

Matejev otac, Nenad Periš i dalje je u Beogradu, gdje iščekuje svaku novu informaciju o svom sinu. "A gdje da idem? Gdje da idem? Ja sam siguran da će MUP Srbije učiniti sve da do Mateja dođemo, svi zajedno. Hvala svim ljudima, koji ga traže i tijekom praznika. Božić je, treba se nadati…", rekao je sa suzama u očima Nenad Periš za jutarnji program TV Prve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema novih informacija

Dodao je kako u istrazi nema novih informacija. "Nemam ništa novo. Situacija je takva da ono kako mi je bilo rečeno na Badnji dan u MUP-u, rečeno mi je da će se potraga nastaviti i uvjerio sam se jučer da je tako bilo. Hvala svakom policajcu posebno i svima koji sudjeluju u potrazi. Potraga ide svojim putem. Nažalost nemamo novih informacija. Pita me policija neke stvari tako da vidim da se otklanja puno dilema. Ja sam laik, ali vidim da se radi. Informacija ima mnogo ali ne onih koje očekujemo, nažalost", istaknuo je.

'On je negdje htio otići'

Ponovno se osvrnuo na snimke koje prikazuju Mateja nakon što je posljednji put viđen u noći s 30. na 31. prosinca u noćnom klubu Gotik. Trčao je ulicama i pokušao zaustaviti taksi. U javnosti su se pojavile priče kako je Matej bio dezorijentiran i pod utjecajem nekih opojnih sredstava. No, njegov otac u to ne vjeruje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam roditelj. Sve ono što ja mislim, vjerujte mi, promišljam sa sto strana različitih. Uvjeren sam sto posto, mene jedino istina interesira. Ja nemam potrebu da nešto sebi predočavam što nije istina, nisam takav čovjek. Nas će istina dovesti do Mateja, ako Bog da, a ja ga molim. Ono što znam da je istina, znajući mog sina, po onome što sam vidio, negdje je htio otići, kada je izašao iz lokala. Nije trčao, kako vidim, a da ne zna gdje trči. Pazio je gdje ide, uz rub ceste, pa je rukom napravio pokret da zaustavi taksi. Išao je na vrata na koja se ulazi, pa se vratio i pitao taksista, pa onda nastavio. Šteta je što taj taksi nije bio slobodan", rekao je Nenad Periš o snimkama na kojima je prepoznao Mateja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo