skromno ili ne? / Neki do 200 kuna, a neki i preko 500. Pitali smo vas koliko ste spremni potrošiti za doček

Image
Foto: Shutterstock

Svi smo se ove godine uvjerili da su troškovi života veći, cijene hrane, energenata i svega ostalog su porasle, stoga smo se pitali hoće li to utjecati na pripremu novogodišnje noći

31.12.2022.
18:00
Shutterstock
VOYO logo

Večeras slavimo ulazak u novu 2023. godinu. Neki doček Nove godine vide kao jedan sasvim običan dan koji proslave doma s najmilijima ili ga ne proslave uopće, no za neke je to ipak posebna noć u godini. Za doček očekuju i pripremaju se za najluđi provod i noć u godini.

Svi smo se ove godine uvjerili da su troškovi života veći, cijene hrane, energenata i svega ostalog su poprilično porasle, stoga smo se pitali hoće li to utjecati na pripremu novogodišnje noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U našoj smo vas anketi pitali koliko ste spremni potrošiti za doček Nove godine.

Tako je čak 71 posto vas odgovorilo da je za ovu noć spremno odvojiti najviše 200 kuna. 13 posto ići će u trošak od 200 do 500 kuna, a 15 posto spremno je potrošiti i više od 500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po svemu sudeći izgleda da će ovogodišnja proslava ipak biti nešto malo skromnija no to svakako ne mora značiti loš provod jer se i uz manje novca i u dobrom društvu može postići nezaboravna večer i sjajna proslava.

Uskoro stara 2022. godina je svakako bila jedna zanimljiva godina, turbulentna i s dosta promjena, stoga vas u novoj anketi pitamo hoćete li je pamtiti po dobrom ili lošem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo