NAMJERNO ZAUZME SVE? / Neki dan u Baškoj Vodi, sad u Tučepima. Potukli se koncesionar ležaljki i gost - opet zbog mjesta

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Reagirala je i policija koja navodi kako su utvrdili da nema potrebe za postupanjem jer su sami riješili problem. Navodno je bila riječ o jezičnoj barijeri

2.8.2023.
13:38
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Koncesionar i turist potukli se u Tučepima i to zbog ležaljki, javlja 24 sata kojima je čitateljica poslsla snimku sukoba.

Inače, drugi je ovo sukob u tjedan dana jer nedavno su se u Baškoj Vodi posvađali koncesionar ležaljki i gost. Ležaljka je završila u moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Tučepa, svjedoci govore da je turist došao na plažu i kod ležaljki koncesionara postavio svoje stvari, na što se ovaj naljutio. Počeo ga gurati, vikati na njega, a čak ga je u nekom trenutku gurnuo s vlastite ležaljke te ju bacio.

"Ovaj koncesionar zauzme gotovo sva dobra mjesta s ležaljkama ili ručnicima koje stavlja po plaži pa ih onda kasnije pokupi. To radi kako bi ljudi mislili da nema više mjesta, a onda im on nudi svoje ležaljke. Ovo se događa posljednjih pet godina, otkada smo ovdje", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, reagirala je i policija koja navodi kako su utvrdili da nema potrebe za postupanjem jer su sami riješili problem. Navodno je bila riječ o jezičnoj barijeri.

POGLEDAJTE VIDEO: Na što se sve žale turisti? Nisu upozoreni na krokodile kojih nema, žive ribe u rijeci, kajake bez klime

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo