POČINJE ISPLATA BOŽIĆNICA, A NEKI ĆE DOBITI ČAK I 13. PLAĆU: / Evo s kolikim iznosima će razveseliti radnike trgovačkih centara, banaka...

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
11.12.2020.
17:17
Emica Elvedji/PIXSELL
VOYO logo

Ovi blagdani za mnoge će biti poprilično drugačiji od onih na koje su navikli, a neki se pitaju hoće li uopće dobiti božićnice kako bi se mogli počastiti u nezavidna vremena. Božićnice su pak, prema pisanju Slobodne Dalmacije, najsigurnije u trgovačkim lancima, prehrambenoj industriji, bankarstvu te državnim i javnim službama.

Splitski Tommy će kao i prethodnih godina, svim svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu u visini do 1500 kn, ovisno o duljini radnog staža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju nekih medija u Sparu su božićnice 1600 kuna i ove godine, a u Kauflandu sve na nerukovodećim radnim mjestima i ove godine očekuje poklon-kartica u iznosu od 1800 kuna, božićni poklon-paket i 200 kuna za svako dijete prijavljeno na poreznoj kartici. Djelatnici Konzuma dobit će 1500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dm će kao i svake godine povodom nadolazećih blagdana nagradit svoje djelatnike za njihov trud i doprinos uspješnom poslovanju dm-a stimulacijom u visini prosječne mjesečne plaće svakog pojedinog djelatnika, a u Podravci je Uprava donijela odluku o isplati dodatka uz mjesečnu plaću koja će biti isplaćena u prosincu, u iznosu od 1.500 kuna neto te isplati božićnog dara za djecu do navršenih 15 godina života u iznosu od 600 kuna.

Bankarski sektor

HT daje 1200 kuna božićnice, a što se tiče bankarskog sektora situacija je ovakva: RBA će isplatiti 1500, Erste banka 1000 kuna plus dodatnih 1800 kuna u Erste zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U HEP-u pak kažu da će u skladu s odredbama Kolektivnog ugovora HEP grupe i Sporazuma sa sindikatima, Hrvatska elektroprivreda u prosincu isplatiti nagradu za radne rezultate svim radnicima u iznosu od 2 300 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo