Nećemo štampati ispričnice za Oluju!

8.8.2011.
14:52
VOYO logo

"Mi u HSS-u, kada je riječ o Oluji, jasno govorimo da treba štampati zahvalnice onima koji su dali sebe, koji su dali svoje živote. Treba štampati priznanja svima kojima su akciju organizirali, a ispričnice nismo spremni štampati. Sigurno je i ne bježimo od toga da je nakon ove briljantno provedene akcije bilo i postupaka koji nisu primjereni, postupaka zbog kojih treba odgovarati i zbog kojih su pokrenuti mnogi pravni postupci i procedure, ali niti jednog trena nismo spremni priznati da ti postupci mogu zamračiti ono što je Oluja bila", riječi su kojima je predsjednik HSS-a Josip Friščić za Dnevnik.hr prokomentirao istup Milorada Pupovca, koji je kazao da premijerkin pozdrav generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču nije bio primjeren.

Šef HSS-a ujedno je dodao da sve treba raščistiti do kraja, ali i da neće dopustiti da se to čini pribijanjem na stup onih koji su proveli 'najveću akciju oslobađanja na području Europe'. Ujedno ističe kako u demokratskom društvu nema jednoumlja, pa ni različiti stavovi partnera neće ugroziti koaliciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Friščić je u ponedjeljak s izaslanstvom svoje stranke, a u povodu 83. obljetnice smrti Stjepana Radića, položio vijence i zapalio svijeće na Radićevom grobu.

Vezani članci:

arti-201108050015006 arti-201108080008006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo