MIROVINA NIJE ZA NJEGA / Nećemo ga se riješiti ni nakon Eura

Image
Foto: PIXSELL

"Ne mislim da moram donijeti takvu odluku, obožavam igrati za Englesku kao što obožavam igrati za Liverpool", kazao je Gerrard koji ne namjerava u mirovinu.

24.5.2012.
14:34
PIXSELL
VOYO logo

Veznjak engleske reprezentacije Steven Gerrard isključio je mogućnost prekida reprezentativne karijere nakon Eura u Poljskoj i Ukrajini.

"Mogu razumjeti da se s obzirom na moje godine ljudi počinju pitati hoću li prestati igrati za reprezentaciju i koncentrirati se samo na Liverpool, ali ja stvari ne vidim tako", izjavio je za Daily Mirror 31-godišnji Gerrard koji će biti kapetan engleske reprezentacije u Ukrajini i Poljskoj od 8. lipnja do 1. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mislim da moram donijeti takvu odluku, obožavam igrati za Englesku kao što obožavam igrati za Liverpool", kazao je Gerrard, čije su zadnje dvije sezone obilježene ozljedama.

Veznjak Redsa smatra da prije svega treba uvjeriti novog engleskog izbornika Roy Hodgson igrom na terenu: "Treba vidjeti kakve će biti moje izvedbe na terenu na prvenstvu pa će to odrediti imam li ja budućnost s njim i hoće on računati na mene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako mi nakon Eura izbornik kaže da sam dobro igrao i da me želi zadržati, da me može zaštititi i da imam ulogu u igri u budućnosti, ja ću nastaviti s Engleskom", zaključio je Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike