NE NASJEDAJTE / Ne, ZET ne nudi godišnju kartu za 2,35 eura: 'Nemojte davati svoje osobne podatke'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Zbog pojave profila koji se lažno predstavlja kao tvrtka Zagrebački električni tramvaj, nudeći određene pogodnosti te se tako obmanjuju korisnici društvene mreže Facebook, napominjemo kako je ZET – Zagrebački električni tramvaj jedini pravi profil naše tvrtke', objavili su iz ZET-a

15.2.2024.
13:16
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavio se lažni profil za prodaju ZET-ovih karata. Profil pod imenom Zet Card HR objavio je "super ponudu za stanovnike Hrvatske" koja uključuje "godišnju kartu za samo 2,35 eura". Takvo što ne postoji, a o svemu su se oglasili i iz ZET-a.

"Zbog pojave profila koji se lažno predstavlja kao tvrtka Zagrebački električni tramvaj, nudeći određene pogodnosti te se tako obmanjuju korisnici društvene mreže Facebook, napominjemo kako je ZET – Zagrebački električni tramvaj jedini pravi profil naše tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uočite li stranicu koja se oglašava kao Zet Card HR, savjetujemo vam da ne odabirete ponuđene opcije u njihovim objavama te da ne dajete svoje osobne podatke.
Što se tiče aktualnih objava, a vezani su uz tvrtku, one su vidljive isključivo na našem službenom profilu", objavili su na službenim stranicama ZET-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Velika ispovijest napadnute vozačice ZET-a: 'Osjećam se jadno i poniženo. Ne bole me udarci, nego psiha'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo