utjecaj na sve sfere / Ne trebaju PR stručnjake - strani student nakon predstava Vatrenih na SP-u: 'Želim studirati u Hrvatskoj'

Image
Foto: Dubrovački dnevnik

Svakako je zanimljiva ova pojava koja je svojevrsni dokaz nogometnog utjecaja na sva gospodarska područja

2.7.2018.
16:14
Dubrovački dnevnik
VOYO logo

Dok svi slave pobjede naših nogometaša Hrvatski nogometni savez, mi se hvatamo za glavu od brojnih upita studenata koji hoće doći u Hrvatsku (a gdje drugo nego u Dubrovnik) na studij, objavili su na svom Facebook profilu iz Sveučilišta u Dubrovniku, piše Dubrovački dnevnik.

"Dragi naši nogometaši – što vi odete dalje na svjetskom nogometnom prvenstvu – to nama više stranih studenata!", napisali su na službenoj stranici Sveučilišta uz fotografiju emaila koji im je stigao iz Bangladeša. Naime, zainteresirani student, koji je inače nogometni obožavatelj, iskazao je želju za studiranjem u Hrvatskoj nakon što je odgledao utakmicu Hrvatska - Argentina za koji je naveo da je bila izvrsna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedavno sam dobio priliku na kanadskom sveučilištu, ali nisam zainteresiran ići u Kanadu. Želim studirati u Hrvatskoj. Oprostite što sam spominjao više nogomet, kako mogu aplicirati?", napisao je Noman iz Bangladeša.

Svakako je zanimljiva ova pojava koja je svojevrsni dokaz nogometnog utjecaja na sva gospodarska područja. Nogomet je iznimno popularan sport u svijetu pa samim time i važan kanal za promociju, stoga se dugoročna ulaganja uvijek isplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo