PROMETNI IZVJEŠTAJ /

Problemi na A1 uklonjeni. Rade naplatne kućice na Demerju

Image
Foto: HAK

Na Jadranskoj magistrali, između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, zbog jake bure zabranjen je promet za I. skupinu vozila

23.7.2024.
7:52
HAK
VOYO logo

8.27 - Iz Hrvatskih autocesta stigla je obavijest da su naplatne proradile.

"Nastavno na obavijesti da naplatna postaja Demerje ne radi, želimo vas izvijestiti da su svi tehnički problemi otklonjeni te da je naplatna postaja u punoj funkciji. Problemi koji su se javili u radu POS sustava su otklonjeni. Također ENC sustav je cijelo vrijeme bio u funkciji", javili su iz HAC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7.52 - Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići zabrana je prometa za sva vozila na izlazu kod Naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba zbog tehničkog kvara u sustavu naplate. Vozila se preusmjeravaju na Naplatnu postaju Lučko.

Na Jadranskoj magistrali, između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, zbog jake bure zabranjen je promet za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, izvijestio je u utorak Hrvatski autoklub (HAK). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Zapeli ste u gužvi? Vozači, ne radite ovo: 'Nisam ni krenuo, a dobio sam kaznu. Zato što sam živčan...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo