Svi obožavaju Isusa iz 'Biblije' / Ne propustite priče o Isusovom raspeću i uskrsnuću

Image

Mini serija 'Biblija', koja se emitira od ponedjeljka do četvrtka na RTL Televiziji, glavnim glumcima, autorima i producentima donijela je svjetsku slavu, gostovanje kod najpoznatije voditeljice Oprah i otvorila vrata crvenog tepiha.

24.4.2013.
14:20
VOYO logo

Producenti, autori i supružnici epskog mini- serijala "Biblija", Roma Downey i Mark Burnett, te zgodni portugalski glumac koji je utjelovio Isusa, Diogo Morgado, sjeli su na vrući stolac najpoznatije voditeljice na svijetu – Oprah Winfrey.

U intervjuu, koji je Oprah odradila za svoj talk show, Roma je otkrila kako je bila kod predsjednika u Bijeloj kući u trenutku kada su novinari krenuli pisati o sličnosti između američkog predsjednika Baracka Obame i glumca koji je utjelovio sotonu."Iako sam s predsjednikom razgovarala o 'Bibliji', nisam htjela poticati tu temu sličnosti", rekla je Roma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Oprah, Diego Morgado

Prema prelijepom Diogu nije ostala ravnodušna ni Oprah, nahvalivši ga kako je stasom i glasom upravo on taj Isus kojeg je ona zamišljala čitajući Bibliju. Diogo joj je priznao kako je i on odrastao u vjeri i uz Bibliju, te je smatrao kako nije vrijedan uloge. Prijavio se na audiciju za ulogu Isusa bez pritiska hoće li proći ili ne, a Roma ga je nahvalila kako je Diogo ispunjenje njezinih molitvi. U svoju odluku pri odabiru Isusa bila je sigurna u trenutku kada je ugledala Dioga i rekla je:“Da! To je naš Isus!“.

Image
Foto: RTL

Oprah, Diego Morgado

Uloga Isusa u epskog spektaklu "Biblija", poznatom portugalskom glumcu Diogu je otvorila vrata svih važnih događanja na kojima je upoznao svoje omiljene glumce. Tako mu je za vrijeme jedne večere iza leđa prišao Neil Patrick Harris, poznatiji kao Barney iz serije ‘Kako sam upoznao vašu majku’. Diogo se upoznao sa Nielom, a trenutak su ovjekovječili fotografijom kojom se Diogo pohvalio na svojoj fan stranici. "Legen…sačekaj...darno. Drago mi je da sam upoznao Neila Patricka Harrisa. On je super", napisao je Diogo ispod slike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Neil Patrick Harris, Diogo Morgado

Epski spektakl "Biblija" emitira se na RTL Televiziji još danas i sutra od 21:00 sat. Ne propustite zadnje dvije epizode i priče o Isusovom raspeću i uskrsnuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo