požurite po ulaznice / Ne propustite Marijana Bana i Diktatore 12.12. u Tvornici!

Image
Foto: RTL

Veliki tvornički koncert pokazat će da je Marijan Ban vlasnik nekih od najvećih pop-rock hitova u Hrvatskoj, a njegov specifični, iskreni vokal, svakog će posjetitelja vratiti u mladost.

11.12.2014.
17:35
RTL
VOYO logo

Blagdansko raspoloženje u glavnom gradu dobiva dalmatinski štih, a još danas osigurajte svoje ulaznice za ovu rock feštu po povoljnijoj cijeni!

Marijan Ban uz pratnju Diktatora, priprema veliku koncertnu feštu koja će vas u blagdanske dane uvesti na najbolji mogući način, nizom velikih hitova koji su obilježili njegovu karijeru i devedesete!

Tvornica će pulsirati u ritmu antologijskih hitova kao što su „Morska vila“, „Di si ti“, „Sa' mi je ža“, „Ruzinavi brod“, „Bila boja“, „Ovo nije moje vrijeme“, „Od mora do mora“, „Daleka obala“, „Noć je prekrasna“, „14 palmi“ i mnogih drugih!

Daleka obala bila je na glasu i kao omiljena koncertna atrakcija, što je Ban zadržao i kasnije, kada je nakon raspuštanja benda nastavio solo karijeru uz bend Diktatori, koji ga sada prati već gotovo osam godina.

Diktatori su, često će reći Ban, odrasli uz pjesme Obale i zato tako dobro funkcioniraju uživo, pa je svaki njihov koncert nezaboravna fešta na kojoj se pjeva i pleše od prve do posljednje minute.

Na nedavnoj konferenciji za novinare u Zagrebu, Ban je ispričao što nas sve čeka u Tvornici kulture.

"Ovo ljeto nismo bili samo na obali, bili smo više puta i u Slavoniji i oko Zagreba. Ljeto je bilo radno i lipo, a u Tvornici na centralnom koncertu naše "turneje" očekujem puno zadovoljstva. Dolaze i gosti – Neno Belan i Fiumensi dati vokalnu potporu, tj. u svim pjesmama će mi pjevati prateće vokale. Neno mi je 30 godina gost (smijeh) i prateći vokal na većini mojih pjesama. Bend je savršeno uvježban, već smo osam godina skupa, a prostor je idealan za jedan pravi koncert", rekao je Ban.

Veliki tvornički koncert pokazat će da je Marijan Ban vlasnik nekih od najvećih pop-rock hitova u Hrvatskoj, a njegov specifični, iskreni vokal svakog će posjetitelja vratiti u mladost, u osamdesete jer, kao što svi znamo... osamdeste su bile godine!

Video najavu koncerta pogledajte ovdje:



Cijene ulaznica
16.11. do 11.12. - 70 kuna
Na dan koncerta - 90 kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo