'SPREMAMO NEŠTO VELIKO ZA NJIH' / Navijači Hajduka pomažu zlostavljanom mladiću: 'Prikupili smo 660 eura, kupili drva, a i naš ćaća se potpisa na dres'

Image
Foto: Facebook DPH Šibenik

Mladića s autizmom su na Badnjak napali maloljetnici u školi u Koprivnici jer je navijač Hajduka

25.1.2024.
18:46
Facebook DPH Šibenik
VOYO logo

Navijači Hajduka oglasili su se o napadu maloljetnika na mladića s autizmom zbog različite navijačke pripadnosti. Piopćili su da žele pomoći maltretiranom mladiću.

Podsjetimo, riječ je o incidentu koji se dogodio na Badnjak 2023. godine u školi u Koprivnici, a prilikom kojeg su maloljetnici zlostavljali 20-godišnjaka s poteškoćama u razvoju jer je navijač "Hajduka" i tjerali ga da uzvikuje poklike u slavu "Dinama". To su snimali mobitelom te se snimka proširila društvenim mrežama, a slučaj je preuzela policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Odurno ponašanje /

Policija uhitila zlostavljače koji su tukli mladića s poteškoćama u razvoju i tjerali ga da uzvikuje 'Dinamo'

Image
Odurno ponašanje /

Policija uhitila zlostavljače koji su tukli mladića s poteškoćama u razvoju i tjerali ga da uzvikuje 'Dinamo'

Torcida je stala u obranu napadnutog mladića. Pokrenuli su akciju na društvenim mrežama kako bi pomogli mladiću i njegovoj majci. Navijači Hajduka prikupili su novce i kupili 5 metara drva za ogrjev za obitelj mladića, a dobit će i Livajin dres, izvijestio je DPH Šibenik na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Naš ćaća se potpisa na dres Hajduka'

"U internoj akciji naše Radne grupe i nekolicine prijatelja, prikupili smo 660 eura, te smo odmah kupili pet metara drva za ogrjev, mobitel za Igora, jer je njegov razbijen, mobitel za mamu Nadicu, zbog lakše komunikacije u akciji koju spremamo za njih, a i naš ćaća se potpisa na dres Hajduka, jer je Igor izrazio želju imati baš njegov dres, a mi smo mu želju s guštom ispunili!", stoji u objavi.

"Ostatak od 230 eura im šaljemo s poklon paketom koji smo im pripremili, a vidi se na slici", dodali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igor i njegova mama Nadica žive u jako lošim uvjetima, bez priključka vode, i s mizernim primanjima, i ako nas pitate, oni su čarobnjaci, ako uspijevaju preživjeti s tim što imaju…a imaju, virujte nam, ne malo, nego nimalo sredstava za život, a da priča bude tužnija, Igor nema očinsku figuru u svom životu, koja bi ga zaštitila i vodila kroz život! Zato smo mi tu, pratite našu stranicu, pratite naše objave, jer za njih, naša Hajdučka familija, sprema nešto veliko", napisali su na Facebook stranici.

POGLEDAJTE VIDEO: Maloljetnici sudjelovali u ubojstvu profesora: Jedan će šestomjesečni zatvor služiti kod kuće uz nadzor, ostali osuđeni uvjetno

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo